Eric Vloeimans

Eric Vloeimans speelt meeslepende melodieën tijdens exclusief Beeldentuinconcert.

 

Op zondag 13 mei geeft Eric Vloeimans een concert in Heenvliet. Dat vindt plaats in de kerk naast beeldentuin-Ravesteyn en het begint om 20.00 uur. Op die manier krijgt het 25-jarig jubileum van die beeldentuin een extra feestelijk tintje.

 

Eric Vloeimans is Nederlands beroemdste trompettist. Zet de letters van zijn naam in een andere volgorde en je krijgt Oliver’s Cinema, de naam van zijn band. Het is een bijzonder trio: Eric Vloeimans trompet, Jörg Brinkmann cello en Tuur Florizoone accordeon.

Oliver’s Cinema speelt arrangementen van bekende thema’s uit de filmmuziek.

 

In zijn eigen woorden:

"Het verhaal begint bij de accordeon. Ik was al lang tijd op zoek naar een accordeonist om mee te spelen. Na een concert in België liet ik het aan de bar zomaar even vallen en de barman zei meteen: "Ach….dan moet ge den Tuur vragen." Ik kende Tuur dus nog niet maar na hem beluisterd te hebben, wist ik wel dat wij tweeën echt heel goed muzikaal bij elkaar zouden kunnen passen. Ik heb hem gebeld en we hebben een afspraak gemaakt om zomaar eens wat te spelen. Na zo ongeveer twee noten keken we elkaar aan en wisten we dat we er allebei een broertje bij hadden. Jörg ken ik al veel langer o.a. uit samenwerking met de ensembles van Martin Fondse. Ik ben erg onder de indruk van Jörg zijn muzikaliteit en virtuositeit en zijn stempel op de muziek."

 

"Ik hoop altijd de harten van de mensen te bereiken. Dat ze betoverd waren en even ‘heel ergens anders’ zijn geweest, en stuiterend van geluk de zaal verlaten".

 

Van 18.00 tot 19.30 uur is de Beeldentuin Ravesteyn exclusief voor de concertgangers geopend. De bestelde kaarten kunnen dan afgehaald worden aan de kassa van de beeldentuin en de concertgangers zijn in de gelegenheid de expositie te bezoeken.

Entreeprijs € 25,-- per persoon (inclusief bezoek aan de tuin voorafgaand aan het concert en een drankje na afloop).

 

De kaartverkoop start op 1 april 2018. Wacht niet te lang want het aantal kaarten is beperkt.

Kaarten zijn alleen via de e-mail te bestellen via: noravanrijswijk1@gmail.com

met vermelding van het aantal gewenste kaarten en uw (mobiele) telefoonnummer.

 

Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw reservering en dient u het bedrag van de kaarten binnen 14 dagen over te maken op NL88 RABO 0360 5374 80 t.n.v. Stichting Stede en Vrije Heerlyckheyt onder vermelding van: Concert Eric Vloeimans.

Na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief en ontvangt u een bevestiging daarvan via de e-mail. 

 

Bij onverhoopte verhindering is restitutie van gelden niet mogelijk.